Van Tech Event tot aan technische blogs – je leest het in de Craft-update Webversion
Craft-update Software; blogs, events en vakinhoudelijk nieuws
Craft, develop yourself
Alles uit de kast tijdens jubileumeditie Centric Tech Event

Op 9 november 2018 werden meer dan vijfhonderd bezoekers tijdens het Centric Tech Event bijgepraat over de allerlaatste Microsoft-ontwikkelingen. Op het programma verschillende interessante keynotes, waaronder die van Christiaan Triebert van burgerjournalistiek netwerk Bellingcat (bekend van de Bellingcat-documentaire Truth in a Post-Truth World). Check de sfeerimpressie.
 
Kom naar de Tweakers Developers Summit 2019 

Op 14 februari wordt in DeFabrique (Utrecht) de Tweakers Developers Summit 2019 georganiseerd. Tijdens dit event – dat wordt gesponsord door Centric - krijg je de kans inspirerende keynotes te volgen. Ook kun je deelnemen aan meer dan 35(!) masterclasses op het gebied van bijvoorbeeld webdevelopment, mobile app development, game development, agility, science en security. In contact komen met bedrijven? Tientallen organisaties delen graag hun visie met jou! Ook Centric is met een stand aanwezig.

Interessant? Je kunt tickets kopen via de website van Tweakers. Meer informatie vind je hier.
 
craft_blogs
 
Angular App Architecture
Craft Expert Renzo Veldkamp
Met het JavaScript-framework Angular kun je uitgebreide apps schrijven. Om ervoor te zorgen dat zo’n app eenvoudig kan worden uitgebreid, getest en onderhouden heb je een architectuur nodig. In zijn blog legt Renzo uit hoe je een webapp-architectuur met Angular definieert.
Lees de blog
 
 
Office 365 – working with anyone
Craft Expert Marcel Alberts
Office 365 biedt veel apps, maar hoe plaats je ze in de juiste context? Kijk voor het antwoord eens naar onderstaande infographic. In deze afbeelding zijn de apps georganiseerd in Individuen, Teams, Organisaties en Open netwerk. Natuurlijk is dit niet the holy grail voor gebruikersacceptatie, maar het geeft wel een goed beeld van hoe we naar gebruikersacceptatie kunnen kijken. Het gaat tenslotte om wat we met producten kunnen doen, in plaats van wat producten kunnen doen. Kortom, denk niet (alleen) na over de functies, maar vooral over wat het bedrijf nodig heeft!
 
 
Vacaturetips van Joeri Broeze, Craft Coach Software
Bekijk de vacatures
 
 
Powered by Centric