Alles over Cybercrime - je leest het in de Craft-update Webversion
Testing
craft
Alles over cybercrime tijdens het Craft Security Event
Digitalisering is zo’n beetje de norm en alles en iedereen wordt met het internet verbonden. Security is hierdoor belangrijker dan ooit en the war on cybercrime lijkt ‘on’!

Op 5, 19 en 26 juni organiseerde Centric daarom het Craft Security Event. Tijdens deze bijeenkomst vertelden cybersecurityexperts over veelgebruikte hacktechnieken, de allerlaatste dreigingen en hoe we ons tegen dit e-onheil kunnen verweren.

Event gemist? Bekijk voor een korte terugblik de video.
 
craft_blogs
 
Een Scrum-team kan niet zonder tester: vier redenen
Craft Expert Arnoud Hoogeveen

De businessunitmanager bracht het stellig: ‘De ontwikkelaars in jouw team maken uitstekende unittests. Volledig geautomatiseerd. Het aantal bugs dat ze daarmee vinden is indrukwekkend. In mijn volgende project is een tester dus niet meer nodig. Wat denk jij?’ Daar sta je dan, en met een mond vol tanden prevel je: ‘Maar testen… en kwaliteit…’. Je komt er niet uit. Daarom in deze blog vier ultieme redenen waarom geen Scrum-team zonder tester kan.
Lees de blog
 
 
Starten met automatisch testen
Craft Expert Sara Raap – van Bussel

In een eerdere blog (Unittest frameworks bij functioneel testen: waarom?) heb ik uitgelegd waarom ik graag een unittest framework gebruik, zelfs bij functioneel testen. Aan het einde verwees ik kort naar enkele tutorials om hiermee aan de slag te gaan. Nu wil ik jullie laten zien hoe ik een testframework inzet en hoe ik daarmee mijn eerste test schrijf. Aan het einde van deze tutorial hebben we een framework opgezet met daarin een test en weet je hoe je TestNG kunt gebruiken en wat voor extra functionaliteit deze biedt.
Lees de blog
 
Vacaturetips van Jeroen Wegman, Craft Coach Testing
Bekijk de vacatures
 
 
Powered by Centric