Alles over cybercrime – je leest het in de Craft-update Webversion
Craft-update Cloud; blogs, events en vakinhoudelijk nieuws
Craft, develop yourself
Alles over cybercrime tijdens het Craft Security Event
Digitalisering is zo’n beetje de norm en alles en iedereen wordt met het internet verbonden. Security is hierdoor belangrijker dan ooit en the war on cybercrime lijkt ‘on’!

Op 5, 19 en 26 juni organiseerde Centric daarom het Craft Security Event. Tijdens deze bijeenkomst vertelden cybersecurityexperts over veelgebruikte hacktechnieken, de allerlaatste dreigingen en hoe we ons tegen dit e-onheil kunnen verweren.

Event gemist? Bekijk voor een korte terugblik de video.
 
craft_blogs
 
Citrix Synergy 2018, een aardbeving en karaoke
Craft Expert Marco Sombroek

Op 4 mei vliegen mijn collega Anna en ik naar Los Angeles voor de Citrix Synergy 2018. Dankzij de jetlag zijn we de volgende ochtend al lekker vroeg wakker, waardoor we onze vrije zaterdag maximaal kunnen benutten om de toerist uit te hangen en uitgebreid mijn verjaardag te vieren.
Lees de blog
 
 
Azure IoT and the Intelligence Cloud and why we need Intelligence Edge!
Craft Expert Randolph Widjaja

Last year, I created a PoC environment with Cortana Intelligence Suite, where I used Azure Cognitive Services with Azure Bing Search services, just to check out the capabilities of the Azure Intelligence Cloud. 
Lees de blog
 
 
Azure Stack in de publieke cloud
Craft Expert Dick van Straaten

Volgens Microsoft biedt Azure Stack de mogelijkheid om Azure-services te leveren vanuit een eigen datacenter. En dat met dezelfde vertrouwde portal en technieken die ook in de publieke Azure Cloud gebruikt worden. Zo beschikken organisaties in hun eigen on-premises omgeving over de voordelen van de cloud. 
Lees de blog
 
Microsoft Tech Summit 2018 in Amsterdam: lessons learned
Craft Expert Erwin Rook

Op 28 en 29 maart 2018 bezocht ik de Microsoft Tech Summit in de RAI in Amsterdam. Dit tweedaagse Microsoft-event stond dit jaar in het teken van Microsoft Azure, Microsoft 365 en Office 365.
Lees de blog
 
 
Louis Jenema over Azure Stack
Wat is Azure Stack, wat draait er onder de covers, welke technieken zijn er, wat is de architectuur en hoe implementeer ik het?

Louis Jenema sprak erover op het Craft Event Azure in-depth. Gemist? Bekijk nu de video.
Bekijk de video
 
Vacaturetips van Marloes Kalkema, Craft Coach Cloud
Bekijk de vacatures
 
 
Powered by Centric